Erfarna Byggingenjörer till A2H Byggteknik i Norrköping och Ludvika

Företagsinformation

A2H Byggteknik AB har idag 10 medarbetare inom affärsområdet Byggprojektering och är ett av fyra bolag i Developing Design Sweden AB (DDS).
A2H erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom området Byggnadskonstruktion.
Våra uppdrag omfattar alla typer av utrednings- och projekteringsuppdrag inom industri- och husbyggnad. Vi arbetar i samtliga skeden i en projektering, allt från skisser och utredningar till färdiga bygghandlingar.
Kunderna och uppdragen finns över hela Sverige.

A2H har kontor i Norrköping och Ludvika och vi behöver förstärka båda kontoren med ytterligare erfarna medarbetare.
Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden och vi söker därför två engagerade erfarna medarbetare som vill vara en del av vårt starka ingenjörsteam som utvecklar Byggprojektering inom DDS-koncernen. Vi söker erfarna byggnadskonstruktörer som sätter stort värde i att bygga kontaktnät och relationer samt känner ett stort personligt ansvar för sina arbetsuppgifter.


Arbete och Ansvar    

Våra uppdrag växlar från små till stora projekt och du kan få delta i alla skeden i ett projekt, från idéskisser, kalkyler till genomförande. Du utför dina uppgifter i nära samarbete med andra konstruktörer inom företaget. Vi arbetar antingen självständigt eller i team .

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Byggingenjör, Högskole- eller Civilingenjör med inriktning mot byggkonstruktion och med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom konsult- eller entreprenadverksamhet. Vi ser att du jobbar obehindrat i IT-miljö och är nyfiken på ny teknik samt har ett socialt engagemang. Du känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet och är van att handlägga egna konstruktionsuppdrag samt har en stark vilja att driva egna byggprojekt från början till färdigställande.

 

Kontakta


A2H Byggteknik AB


Kenneth Sühl


010-516 26 77


kenneth.suhl@a2h.se